top of page

YOGA

Image by Tarek Correa

If yoga doesn't make you a nicer person, you're not doing it right.
- Rusty Wells

1

Yoga för nyfikna

Kursen för dig som vill lära dig yoga från grunden. Vi jobbar i lugnt tempo där vi blandar teori och praktik.
Du lär dig vikten av andetaget och hur du andas rätt på yogamattan, grundläggande yogapositioner samt flöden och tekniker som underlättar dessa. Under kursen får du både se och uppleva vilka möjligheter yogan har, både som träningsform och livsstil.

2

PT- Yoga

Yoga är en metod med en mängd olika redskap och tekniker som kan påverka vår energi och livskraft.  I dessa sessioner skräddarsyr jag praktiken utifrån dina önskemål och behov. Välkommen att utveckla din fysiska yoga eller tryggt landa i en stund av vila. Oavsett vad du behöver så är den här tiden till för dig.

3

Yin Yoga

Varva ner för att boosta kropp och själ med återhämtande Yinyoga. Alla kan utföra Yinyoga, det handlar om hur det känns, inte hur det ser ut. Positionerna är relativt enkla men för den delen inte alltid så lätta. Vi arbetar med skelettet, fascian, ligament, leder och inre organ. Det är också en djupt meditativ och återhämtande praktik för hela kroppen. Kom som du är, välkommen att vara i stillhet och vila.

4

Yoga Rest

Dynamisk meditation, mjuk restorative yoga och en ljuvlig yoganidra för vila. Under ytan finns en kraft som ger dig, utövaren, möjligheten att vara din egen största lärare. Expandera, integrera och möjliggör för medvetenhet in i dina djupaste lager, det är vad denna kurs handlar om! Kom som du är, ingen tidigare yogaerfarenhet behövs.

5

Yoga fortsättning

Låt din erfarenhet ta dig djupare. Med tekniker som pranayama, asana, bandhas och drishti bygger vi ett stadigt flöde av Prana från djupet hela vägen upp till ytan. Expandera, integrera och möjliggör för medvetenhet in i dina djupaste lager.

Varmt välkommen att höra av dig!

Skeppsbyggaregatan 9
463 71,  Lödöse

076-291 95 66

  • Facebook
  • Instagram

Du får normalt ett svar inom 24 timmar.

bottom of page