top of page

HEALING

Image by Michael Held

Each and every being has an innate ability to heal. 
- Dr. Mikao Usui

Reiki är en holistisk behandlingsmetod som främjar den naturliga läkningsförmågan att lösa upp energiblockeringar i kroppen.
 
Bland annat har Reiki positiva effekter på stress, oro, nedstämdhet och kroppssmärtor.

Att ta emot Reiki kan hjälpa dig att komma i kontakt med dig själv och enklare se vad du behöver i ditt liv för att må bra.

Även forskning visar på Reikins positiva effekter så som lägre nivåer av smärta, trötthet depression och oro. 

Reikibehandlingar

1

Reiki 30 min

390:-

Terapeuten fungerar som en kanal för energin, där energin automatiskt går dit den bäst behövs. Vi börjar med ett kort samtal om vad du önskar få hjälp med. Under själva reikibehandlingen, så ligger du på en massagebänk, fullt påklädd under en filt där reikiterapeuten håller varierande, stilla handpositioner på kroppen eller i auran/energikroppen. Sessionen avslutas med ett samtal där vi går igenom upplevelser under behandlingen.

Betalning sker på plats efter behandlingen.

2

Reiki 60 min

690:-

Terapeuten fungerar som en kanal för energin, där energin automatiskt går dit den bäst behövs. Vi börjar med ett inledande samtal om vad du önskar få hjälp med. Under själva reikibehandlingen, så ligger du på en massagebänk, fullt påklädd under en filt där reikiterapeuten håller varierande, stilla handpositioner på kroppen eller i auran/energikroppen. Sessionen avslutas med ett samtal där vi går igenom upplevelser under behandlingen.

Betalning sker på plats efter behandlingen.

3

PAKETPRIS
Personlig Yoga + Reiki

1100:-

Under två timmar får du och en vän uppleva det bästa av två världar. Dagen inleds med en guidad meditation, skräddarsydd yoga efter era önskemål och avslutas med en reikibehandling. 

 

Du bjuds på te och fika. 

Betalning sker på plats innan behandling och för att boka krävs det att ni är två personer.

“Att vara öppen för och att våga släppa fram de känslor som kommer vid behandlingen gjorde den till en fantastisk upplevelse!
Tack!" 

Elisabeth

Varmt välkommen att höra av dig!

Skeppsbyggaregatan 9
463 71,  Lödöse

0762- 91 95 66

  • Facebook
  • Instagram

Du får normalt ett svar inom 24 timmar.

bottom of page